Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

It's complicated

Ο Σέργιος μεγάλωσε. Τόσο που δεν χωράει σε αναρτήσεις, γιατί μίκρυνε και ο χρόνος που δεν περισσεύει ούτε για τα βασικά έξτρα-καρίκιουλάρ. Σου λέω, it's complicated.

Ο Σέργιος μεγάλωσε. Και ερωτεύτηκε. Και τρώει και παντόφλα, από τώρα. Και όταν παίζει με τα αγόρια, αυτή παραπονιέται και του λέει ότι δεν θα τον αγαπάει, και ότι αν θέλει να γυρίσει πίσω θα πρέπει να της φέρει δώρα. It's complicated! 


Ο Σέργιος μεγάλωσε. Και κάποιες φορές δεν ακούει και εγώ κάποιες φορές γίνομαι αυστηρός και μετά μετανιώνω, αλλά κάποιες φορές πρέπει, αλλά το πότε πρέπει ή όχι κάποιες φορές εγώ το μπερδεύω. It's complicated.
Ο Σέργιος μεγάλωσε. Και θέλει παρέα. Να το σκεπάζει λέει και να το αγκαλιάζει και άμα "τύχει" λέει να είναι κορίτσι, να του παίρνει δώρα hello kitty - λέει. Και άντε αυτός το θέλει, ποιος πατάει alt-control-delete και πάρε να έχεις ξανά από την αρχή. It's complicated.

O Σέργιος μεγάλωσε. Και θέλει τους φίλους του. Πάει ο καιρός που ο babaka? ήταν το πασπαρτού για όλα. Γέρο, στον πάγκο, πάω στο πάρκο με τους φίλους μου. Εγώ ακόμα γουστάρω την παρέα φίλε...It's complicated.

Ο Σέργιος μεγάλωσε. Και ως μοντέρνοι γονείς είπαμε να μην του παίρνουμε παιχνίδια όπλα και να που μια γωνιά του σπιτιού έχει γίνει σαν τη ντουλάπα του Σβαρτσενέγκερ στην αρχή του "Κομάντο" (οι πιστοί θα θυμούνται). Νέρφ αυτόματα, ημιαυτόματα, σφαίρες πορτοκαλί, μπλε, φωσφορούχες. Και  μου το παίζαμε κουλτούρα να φύγουμε. It's complicated!

Ο Σέργιος μεγάλωσε. Και γουστάρει το ποδόσφαιρο (!!!). Όσοι με γνωρίζουν τώρα γελάνε. Είμαι εντελώς α-μπαλος. Τι θα του δείξω του ανθρώπου; It's complicated! 

O Σέργιος μεγάλωσε. Και μαζί του μεγάλωσε και το βεστιάριο με τις "στολές" του. Μόνο που όταν ντύνεται τσολιάς κρατάει και φωτόσπαθο. It's complicated! 

Ο Σέργιος μεγάλωσε. Αλλά γαμώτο, δεν έχει μεγαλώσει τόσο για να τον γράψω στα optimist να κάνουμε μαζί ιστιοπλοΐα. Και εγώ "δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω"...It's complicated! 

Ο Σέργιος μεγαλώνει. Μας κουφαίνει, μας τρελαίνει, μας δαιμονίζει, μας συγκινεί. Και όλα αυτά μαζί; 

Μα φυσικά ένα γλυκό, μοναδικό "it's complicated".    3 σχόλια:

Φλώρα είπε...

It' complicated, αλλά στο τέλος μένει η ουσία που είναι η αγάπη μεταξύ σας και ξεμπερδεύεται το πράγμα νομίζω, ε;

μπαμπάκα; είπε...

Σαφώς Φλώρα!

Ανώνυμος είπε...

Συγκινητικό το κείμενο σου....