Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία


Βάλε στο σώμα λαδί, με ή χωρίς τη θεία τη Λεία.
Η αλήθεια είναι ότι ο ήλιος και το καλοκαίρι ήρθε και δε τους νοιάζει και πολύ αν παίζει Παπακωνσταντίνου ή Βενιζέλος στη ταμειακή του σούπερ μάρκετ.
Μετά από μια εβδομάδα γενικής πεο-παλινδρόμισης και μάλιστα ενδοπαλαμικής λέω να τα μαζέψω και σε λίγες ώρες να κατέβω σε μια παραλία να κάνουμε ένα μπανάκι, να βάλουμε λίγο αρμύρα πάνω μας.

Ο Σέργιος έχει μεγαλώσει αρκετά για να αρχίσω να αφήνω πλέον πίσω μου τα δεκάδες τσιμπράγκαλα και να πάψω να μοιάζω σα κινούμενο περίπτερο παραλιακής. Σήμερα λοιπόν, εκτός από τα απαραίτητα λέω να βάλω στην τσέπη μου ένα δύο ανεξίτηλους μαρκαδόρους και να ακολουθήσω τα βήματα του φίλου Joel.

Πείτε ποστ-κράισις πράκτις, πείτε το κουλτούρα να φύγουμε, εμείς σήμερα θα ζωγραφίσουμε πέτρες, ξυλαράκια και ότι άλλο ενδιαφέρον και όμορφο βρούμε στην άμμο. 


Και βέβαια ότι δημιουργήσουμε σήμερα το κρατάμε και φτιάχνουμε μια συλλογή για παιχνίδι στο σπίτι!Τhank you Joel, εσύ έχεις τις τέλειες ιδέες, εμείς έχουμε τις τέλειες θάλασσες - νομίζω ότι τα βρήκαμε για ακόμα μια φορά.
Καλά πλατσουρίσματα!

ΥΓ. Να ευχηθώ στον Joel να του ζήσει το νέο μωράκι! Joel congratulations, the baby girl is so cute!

1 σχόλιο:

philos είπε...

Πολύ καλή ιδέα! Την κάναμε παλιά με τα ξυλάκια από τα παγωτά!