Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Στην υγειά του Όλι Ρεν

Η ταλαιπωρία έχει και τα τυχερά της...

Αυτή την εβδομάδα μεγάλη αναστάτωση στις μετακινήσεις. Μποτιλιάρισμα, συνωστισμός, νεύρα. Ταλαιπωρείται ο κόσμος και όλοι θεωρούν ότι έχουν το δίκιο τους. Και οι μεν και οι δε και όλοι μαζί και άντε αδέρφια να δούμε που θα πάμε.

Χωρίς ΜΜΜ λοιπόν εχθές εγώ δεν πήγα πουθενά. Το ζύγισα το πράγμα. 2-3 ώρες να πάω, άλλες 2 ώρες να γυρίζω...ενημέρωσα το γραφείο (να είναι καλά η πολυχρονεμένη διοίκηση που κατανοεί, που ο Θεός να κόβει χρόνια από αυτούς που μας ταλαιπωρούν και να τα δίνει σε αυτήν...) και έκατσα και δούλεψα από το σπίτι.

Μια χαρά η τηλε-εργασία όταν δεν έχεις ραντεβού...και όλη η δουλειά μου βγήκε και τις ώρες που θα 'τρωγα στην κίνηση τις πέρασα με τον μικρό...



















Ο καιρός ήταν καλός και το μεσημέρι έκανα ένα διάλειμμα και τον πήρα και πήγαμε μια βόλτα στη θάλασσα. Εκεί ο Σέργιος είχε την πρώτη του πραγματική επαφή με την ιστιοπλοΐα, επί ξηρού εδάφους για αρχή.

Μεγάλες στιγμές! Μπαμπάκας και ο μικρός πλήρωμα, κόντρα διάκι και σκότα ανά χείρας (φωτό). Πάρε-λάσκα μαΐστρα, όρτσαρε, πόδισε, πάμε!

Το έζησα κι εγώ (μάλλον περισσότερο από τον μικρό)και έκανα όνειρα ότι το καλοκαίρι ίσως καταφέρω να τον πάω και μια κανονική βόλτα. 

Το βράδυ πριν κοιμηθεί μιλούσε συνεχώς για το καπαματάν (καταμαράν) - το ίδιο και μόλις άνοιξε τα μάτια του σήμερα το πρωί. Ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη ηλιόλουστη (και μη) ευκαιρία να σκαλίσουμε σχοινιά και διάφορα άλλα περίεργα...


Όλι Ρεν, Όλι Ρεν, με Σέργιο θα αρμενίζουμε στο υγρό τερέν! 











2 σχόλια:

Διόνα είπε...

Καλημέρα, babaka.

Επικοινωνούμε μαζί σου μέσω σχολίου καθώς δεν καταφέραμε να βρούμε διεύθυνση email στο προφίλ σου. Θα θέλαμε να σου ζητήσουμε άδεια για αναδημοσίευση του ποστ σου στο μπλογκ http://www.mammasworkathome.gr/.

Περιγράφεις μια πολύ όμορφη μέρα τηλεργασίας στην οποία συνδύαζες τη δουλειά σου περνώντας παράλληλα τον χρόνο σου με τον γιο σου και νομίζουμε ότι αυτή η εμπειρία σου θα ενδιαφέρει τους επισκέπτες του ιστολογίου μας, κύριο θέμα του οποίου είναι η εργασία από το σπίτι. Φυσικά θα αναφερθεί η πηγή του ποστ και θα συμπεριληφθεί σύνδεσμος προς το μπλογκ σου.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας στο http://www.mammasworkathome.gr/p/contact.html.

Λιζ Χρυσανθίδου είπε...

Πραγματικά ωραίο το άρθρο!!! Μπράβο στον babaka που πήρε τον μικρό για βόλτα στη παραλία και τον ανακάτεψε και με την ιστιοπλοΐα! Από τα σκοινιά και τα μπαλόνια ξεκινάνε όλα και να είσαι σίγουρος ότι σιγά σιγά θα σου κάνει την παρέα που θέλεις. Από εμπειρία μιλάω, γιατί είναι σημαντικό να ασχολείται με τα παιδιά και ο μπαμπάς! Ευχαριστώ για την πολύ ωραία εικόνα που μου έδωσες διαβάζοντας το άρθρο σου!!
Καλή χρονιά,
Λιζ Χρυσανθίδου
www.shine4ever.gr