Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

5-4-3-2-1- Λίφτοφ!!

Αυτή είναι μια από τις νέες μόδες στο σπιτικό μας. Τα διαστημικά λεωφορεία και οι πύραυλοι. Καιρός ήταν να αλλάξουμε λίγο τις εμμονές μας γιατί είχαμε πήξει στις φαγάνες και στα φορτηγά! 
Και εκεί που ήμασταν έτοιμοι να κατακτήσουμε το σύμπαν, σκάει ένα αφιέρωμα στο Κ της προηγούμενης Κυριακής που έλεγε ότι η NASA ετοιμάζει αυλαία για τα διαστημικά λεωφορεία...Ντάμν! Δεν πειράζει εμείς θα "καβαλήσουμε" τα νέα εργαλεία, όχι την παλιατζούρα.
                              



















Εδώ θα πρέπει βέβαια να σημειώσω ότι η νέα τρέλα για το διάστημα είναι μικρόβιο που έσπειρε η μαρκησία, η οποία σε μια άλλη ζωή θα ήθελε να είναι κάπτεν στο Γκαλάκτικα. Ίσως να είναι και μοιραίο, καθώς ο Σέργιος όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά της μάνας του είχε πάρει θέση ανάποδα, δηλαδή έβλεπε προς τα εμπρός. Στα αγγλικά αυτή η στάση ονομάζεται "star gazer" (αυτό που κοιτάει τα άστρα).
Ένηγουέη, επειδή για την ώρα δε μπορούμε να πάμε στο Κέηπ Κανάβεραλ να δούμε τα "Λόκετς" (rockets) από κοντά, βρήκα τη λύση να έρθει το βουνό στον Μωάμεθ...




Το "εργαλείο" αυτό είναι το Rocket XL από την Kidsonroof. Είναι η ίδια εταιρία που κατασκευάζει τα συμπαθέστατα σπιτάκια από χαρτόνι.


Οι διαστάσεις του είναι 140Χ100Χ100 και η τιμή του €42. 


Το υλικό, ανακυκλωμένο χαρτί ελεύθερο από οποιασδήποτε μορφής χημεία...

 

Πατάω add to basket και με χαρά βλέπω ότι έχουν και paypal











Τέλεια. Σέργιε, έτοιμος; 
Φάηβ, φοορ, θρι, του, ουάν, ΛΙΦΤ-ΟΦ!!!!!!!


















Δεν υπάρχουν σχόλια: