Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Αλητεία

Υπάρχει η καλή αλητεία και η κακή αλητεία. Κάλη αλητεία είναι όταν γενικά δεν είσαι ροκάς και υπάρχουν στιγμές που κατεβαίνεις τη Συγγρού με Rock Fm στην τσίτα. Κακή όταν κατεβαίνεις πιωμένος τον παράδρομο της Συγγρού και σπας καθρέπτες και κεραίες από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα για πλάκα. Κοινώς τσογλανιά.

Σήμερα μιλάμε για το πρώτο. Προτάσεις για γλυκιές αλητείες φορ χιμ εντ φορ χερ.

Μπαμπάδες με αγοράκια: 
Θυμάστε κακομοίρηδες που σφηνώναμε ένα πλαστικό μπουκάλι (συνήθως σοκολατούχου γάλακτος) ανάμεσα από το "πιρούνι" και την ρόδα του ποδηλάτου για να κάνει ήχο-σαματά μοτοσυκλέτας; (μεγάλη μαγκιά!)
Ε, και εδώ βλέπω ότι τα πράγματα έχουν προχωρήσει και μάλιστα σε πλαίσιο "μεγάλε, θα σου βάλω εξάτμιση γιοσομούρι, φορτωμένο το μηχανάκι,θα σου φεύγει από τα χέρια".

Δείτε το παρακάτω παρακαλώ:

Ο κατασκευαστής υπόσχεται "πέρασμα" σε 5 λεπτά και ήχο μηχανής όσο κάνεις πετάλι.

Δεν έχω καβαλήσει ποτέ μου μηχανή -τις φοβάμαι - και δεν θα ήθελα ούτε ο μικρός να αποκτήσει τέτοιες βλέψεις. Το ποδήλατο όμως το αγαπάμε. Αλλά είπαμε, μιλάμε για αλητείες!!

Το "αξεσουάρι" στοιχίζει 18 λίρες Αγγλίας και θα το βρείτε στην Cox & Cox.




Μαμάδες - Μπαμπάδες με κοριτσάκια:
Έχετε κορίτσαρο με τύπο; Με άτιτιουντ; Είναι λίγο μπλαζέ; Είναι όμως το κοριτσάκι σας; (και ακόμα περισσότερο για πάντα το κοριτσάκι του μπαμπά;)
Ε, πάρτε της το φουτεράκι το παρακάτω!




Και αυτό από το Cox & Cox.και δικό σας με 32 λίρες Αγγλίας.

Τώρα που το βλέπω, μαζί με το φουστάκι μου κάνει και λίγο Σεξ εντ δε Σίτι. (κυρίες δεν ξέρω αυτό αν ενισχύει περισσότερο την προώθηση του προϊόντος...) 






Αυτά με την καλή αλητεία όσο αυτή ελέγχεται και δεν ρέπει προς μετάλλαξη.
Για την κακή αλητεία - τσογλανιά - έχω να γράφω...αλλά είπα σήμερα να μη γκρινιάξω - η κυρά σπιτονοικοκυρά ήρθε με τα νερά μας!


1 σχόλιο:

efal είπε...

Πολύ χαίρομαι για τη σπιτονοινοκυρά! Επιτέλους λογικεύτηκε;;;

Καιρός (της) ήτανε.
Θέλω κι εγώ τέτοιο φούτερ!!!
Αλητείες για mama δες 35+ έχετε παρακαλώ;