Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Σου-τιέν

Αφιερωμένο στις μαμάδες που διαβάζουν το μπλογκ:

Μετά το γιλεκάκι το τρελό, έπεσε στην αντίληψή μου ένα ακόμη γκατζετικό για τα....στήθη σας μόνο; Όπως θα δείτε στη συνέχεια κάνει και για αλλού...!
Πρόκειται για το Emergency Bra! Ένα σουτιέν "επανάσταση" που υπόσχεται να κρατάει το μπούστο σας στη θέση του, αλλά και εσάς ή τους αγαπημένους....στη ζωή εφόσον βρεθείτε σε κατάσταση έκτακτης αναπνευστικής ανάγκης.




















Το σουτιέν έκτακτης ανάγκης δεν είναι ένα κανονικό σουτιέν. Βγαίνει σε νούμερα από 32Β έως 40C. Δουλεύει ως καθημερινό σουτιενάκι, σουτιέν θηλασμού, στράπλες και στην ανάγκη μεταμορφώνεται σε δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες που θα σας προστατέψουν από καπνό, χημικό πόλεμο, ραδιενέργεια και άλλα μαζικά καταστροφικά.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να το αφαιρέσετε (με το κόλπο που κάνετε και το βγάζετε από τον λαιμό σαν λαγό από το καπέλο), να του αποσπάσετε τις δύο χούφτες και να τις εφαρμόσετε σφιχτά στο πρόσωπό σας (όπως δείχνουν στα αεροπλάνα οι συμπαθείς αεροσυνοδοί).

















Και επειδή το σούπερ σουτιενάκι προσφέρει και στο κοινωνικό σύνολο, με το έτερον ήμισυ μπορείτε να σώσετε έναν δικό σας ή άγνωστο συνάνθρωπο.

















Λέιντιζ, δικό σας μόνο με $29,99.
Καλοφόρετο μεν, αχρείαστο δε.

1 σχόλιο:

Ελισσάβετ Γεωργιάδη είπε...

Χαχαχα.... που τα βρίσκεις;
Πολύ καλό κι ας είναι αχρείαστο όπως λες κι εσύ.
Να δω τι άλλο θα σκεφτούν να κυκλοφορήσουν στην αγορά;