Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ζωή Πατίνι

Πόσοι από εσάς μπαμπάδες καβαλούσατε σκέητ στα νιάτα σας;
Αν και δεν ενστερνίστηκα την κουλτούρα του "σκεητά", έχω μασήσει ποοολλά χιλιόμετρα πάνω σε σανίδια. Το πρώτο μου ήταν ένα κίτρινο πλαστικό "ολντ σκούλ" και μετά μόλις άρχισα να στέκομαι πήρα από τον "Κατράντζο σπορ" ένα "αμερικάνικο".

Με τον φίλο μου τον Αλέξη κατεβαίναμε από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης στο Λευκό Πύργο, με τον Θανάση μας τραβούσε ο σκύλος του σαν έλκηθρο στη βόλτα του (ο κακόμοιρος ο μακαρίτης ο Κάστωρ), με τον Μάριο μας τραβούσαν ποδήλατα σε υπόγεια γκαράζ και μαζεύαμε όλον τον καταλύτη στα πνευμόνια μας...καλά παιδάκια όλοι μας...


Τώρα που (νομίζω ότι) μεγάλωσα το έχω σταματήσει το σπορ και περιμένω να μεγαλώσει ο μικρός για να το ξαναπιάσω (και να λένε οι φίλοι του, "μλκ, ο γέρος σου γιατί χώνεται στα πόδια μας, οκ το καβαλάει, αλλά μπορείς να του πεις να μη κουβαλιέται;"). Οκ, θα το ξαναπιάσω μόνο για να του δείξω και μετά ας κάνει ότι θέλει.



Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, ένας επίσης παλαίμαχος "σκεητάς", νυν μπαμπάς, συνεχίζει να ασχολείται με τις αγαπημένες του σανίδες με έναν δημιουργικό και οικολογικό τρόπο:

Κατασκευάζει παιδικά έπιπλα και παιχνίδια από παλιά, χρησιμοποιημένα σκέητμπορντ.





Tops $12



Σβούρες, γιογιό, καρεκλάκια, σκαμπό. Ο φίλος Jason ανακυκλώνει και επαναχρησιμοποιεί με πολύ γούστο και φαντασία. Όλες του τις δημιουργίες θα τις βρείτε φυσικά στο μαγαζί του στο etsy.

Ωραίες ιδέες για δώρο, είτε για τα παιδιά σας, είτε για τον κουμπάρο σας που πιτσιρικάδες τσουλούσατε όπου βρείτε με μανία. 






















Δεν υπάρχουν σχόλια: