Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Πετάει η Καμηλοπάρδαλη;

Πετάει και καλοπετάει. Και η μαϊμού και η αρκούδα και το τσίταχ και όλο το Αττικό πάρκο. 
Δεν ξέρω ποιοι από εσάς είχαν την φαεινή ιδέα να (προσπαθήσουν) να πάνε στο Αττικό Πάρκο την Κυριακή που μας πέρασε...
Λίγο ο τέλειος καιρός, λίγο τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα που ο λαός ήταν εκτός Αττικής, ο ζωολογικός κήπος βάρεσε ΤΙΛΤ.

via
















Κανονική λαοθάλασσα που δεν σου επέτρεπε να προσεγγίσεις ούτε πεζός (για πάρκινγκ ούτε λόγος, καβάτζωνες το ΙΧ σε αυλές, μάντρες, χωράφια στη γύρω περιοχή).

Και τώρα τι κάνεις που σε όλη τη διαδρομή έχεις χτίσει όλο το σκηνικό στο παιδί, "θα δούμε το ένα, θα χαϊδέψεις το άλλο, θα κάνεις αλογάκι...";;;;

Καταρχάς ψυχραιμία, γρήγορες κοφτές σκέψεις και αποφασιστικότητα! Τι υπάρχει στη γύρω περιοχή; Η Αττική Οδός, τα στούντιο που βγαίνει η Μενεγάκη, το κτήμα Νάσιουτζικ (μέχρι στιγμής μηδέν παιδικό ενδιαφέρον) και...το Ελ Βενιζέλος! 


ΜΠΙΝΓΚΟ! "Σέργιο, δεν θα δούμε τη μαϊμού, αλλά θα δούμε αεροπλάνα!". Το πούλησα αμέσως, χαρά ο μικρός, μεταβολή εμείς, χαρά και ο τύπος που πήρε τη θέση πάρκινγκ μου.


Λοιπόν, το Αεροδρόμιο είναι τρελή φάση για μια βόλτα, ειδικά αν το παιδάκι σας έχει αδυναμία σε αεροπλάνα κλπ...

via


Καταρχάς βολτάρεις με πρωτόγνωρη απουσία κούρασης, άγχους και εκνευρισμού που συνήθως σε διακατέχουν όταν βρίσκεσαι εκεί για να ταξιδέψεις.


Χαζεύεις στα μαγαζάκια, αγοράζεις ξένα περιοδικά, γλυκουδάκια, μουσική (για τους audiophile, το Metropolis έχει μια συμπαθητική γωνιά με καινούρια βινύλια).



Εμείς τα κάναμε όλα αυτά και στο τέλος καταλήξαμε να απολαμβάνουμε άθλιο τζάνκ πίτσα και νούντλς σε ένα πάσο τύπου μπαρ πίσω από μια γιγάντια τζαμαρία με θέα τα αεροπλάνα να απογειώνονται-προσγειώνονται. 

Ίσως ένα από τα καλύτερα μεσημεριανά του μικρού. Μια "μακαλόνι" μια "πίιιτσα" (και λίγο θρεπτικό τραχανά από το σπίτι). Τύφλα να έχει το λιοντάρι και όλο το βασίλειό του! 


via
















Έτσι που λέτε. Λιοντάρι - Ερ-μπάς σημειώσατε 2 και ίσως και σε καλύτερη τιμή!


Περάσαμε πολύ καλά και...μας μπήκαν ιδέες την επόμενη φορά να επιδιώξουμε να "πεταχτούμε" μέχρι τα κατατόπια που γνωρίστηκε ο μπαμπάκας και η μαρκησία. Αυτή τη φορά μαζί με τον μικρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: