Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Οικογενειακά βάρη

Πόσες φορές έχετε σιχτηρίσει γιατί η βόλτα με το καροτσάκι στην πόλη είναι σκέτη ταλαιπωρία; Παρκαρισμένα αυτοκίνητα παντού, σπασμένα / στενα πεζοδρόμια, βάλε φρένο, βγάλε φρένο, το παιδί βαρέθηκε, το παιδί γρκινιάζει.

Και μετά; Το παιδί ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ!!! και εσύ το κυνηγάς και σέρνεις και ένα καρότσι από πίσω, για όταν θα κουραστεί(ς)... 

Μήπως ήρθε ο καιρός να δώσετε λίγο στυλ στην ταλαιπωρία;
Δοκιμάστε το απόλυτο γκατζετικό, το οποίο προσωπικά το έχω λιώσει.



Είναι το Discoverer της Littlelife, σακίδιο παιδιού πλάτης που ζυγίζει μόνο 2 κιλάκια. Τα υπόλοιπα είναι του καμαριού σας, και όλα μαζί στην πλάτη σας.

Ο σχεδιασμός του είναι ΑΨΟΓΟΣ και δεν κουράζει ακόμα και αν το παιδί είναι παραπάνω από 10 κιλά.


















Ο μικρός το γουστάρει τρελά - τον είχα συνηθίσει σε μάρσιπο της babybjorn από νεογέννητο - γιατί βλέπει τον κόσμο από ψηλά. Plus ότι με το σακίδιο μπορώ και βγάζω που και που βόλτα και τον σκύλο και το παιδί παρέα.

Τέλος - κακά τα ψέματα - είναι και λίγο γκάτζετ του μπαμπά...αν είστε ο τύπος που έχει διαφορετικό σακίδιο για το lap-top, άλλο για το σκι, άλλο για την πόλη και ένα μεγάλο γενικής χρήσης, ε, ένα ακόμα για το παιδί δε θα σας χαλάσει.  Το συστήνω ανεπιφύλακτα!


1 σχόλιο:

La Marquise Désordonnée είπε...

Συν το οτι τα τερατα κοντα στα 2 χρόνια νιώθουν οτι ειναι τρελές μουρες εκει ψηλά και δεν έχει μούτρα τύπου "Με σέρνεις στο καρότσι, κατσε να κατέβω και θα σε εκδικηθώ ". Ευγε Μπαμπάκα που κουβαλάς εσυ τετοια βαρη και οχι η μαμά. Η μαμά ηταν κοίτος για 9 μήνες + οποτε κανεις καλη μοιρασιά.