Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Μπαμπάκας με (eco) στυλ!

Πόσες φορές έχετε βγει για βόλτα με το μικρό κρατώντας μια ροζ ή τέλος πάντων γυναικεία diaper bag;

Πόσες φορές αισθάνεστε τα αδιάκριτα μάτια των περαστικών να σας κοιτάνε με την τσαντούλα και να κάνουν "τσ-τσ-τσ";

Πόσες φορές ψάχνετε αυτό που θέλετε στην diaper bag αλλά δε το βρίσκετε γιατί απλά δεν είναι δική σας;

Όχι τώρα πια! Το Babaka Telemarketing σας παρουσιάζει την επαναστατική DIAPER DUDE! Η τσάντα αλλάγματος για τον άνδρα. Tsanda Pοur Homme.

Μέσα από τέτοιες καταστάσεις γεννήθηκε η diaper dude μια εταιρία / brand που παράγει diaper bags για μπαμπάδες (και μαμάδες). Με λίγο καλό marketing και επικοινωνία τις τσάντες αυτές άρχισαν να τις χρησιμοποιούν ο Brad Pit, o Matthew Broderic o Ben Stiller και πάει λέγοντας. 

Αφού λοιπόν σε αυτή την έρμη χώρα έχουμε γίνει ό-τι-θες, ας γίνουμε και λίγο Χόλιγουντ...στο άλλαγμα.

Ξεχωρίζω την Green Dude γιατί είναι λιτή και "οικολογική", καθώς είναι κατασκευασμένη από 25 πλαστικά μπουκαλάκια νερού!

Η τιμή της, εδώ τα χαλάμε, είναι $98, αλλά σιγά μη φορούσαν οι σταρ του σινεμά τίποτα της πλάκας...

Εγώ πάντως κρατάω τα θετικά: μια diaper bag που αργότερα γίνεται απλά bag για τη δουλειά, το ταξίδι, τη βόλτα (άρα έχει χρόνο ζωής...) που παράχθηκε από 25 πλαστικά μπουκαλάκια.

Στο site υπάρχει και διεύθυνση για ελληνικό μαγαζί που φέρνει τα προϊόντα.
Green Dude


Green Dude

Green Dude

Green Dude

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο site τους θα πρέπει να γράψουν "...μετά τον Brad ,τον Matthew (μπλιαχ !) και τον Ben τώρα και ο George babakas χρησιμοποιεί την eco τσάντα! "
Πέρα από την πλάκα ,επιτέλους οι άνδρες δεν ξεφτιλίζεστε πηγαίνοντας βόλτα το παιδάκι σας σύμφωνα με τα γούστα της Ελληνίδας μάνας.Γιατί όπως ξέρουμε αυτή η μάνα έχει φωνή νταλικέρη "Νίκοοοοοοοο πάρε την τσάντα του παιδιούυυυυυυυυ " και επίσης έχει ποικιλία στην ζωή της ,κορίτσι=ροζ αγόρι=μπλε ΟΛΑ όμως ,από κάλτσα μέχρι τοίχους δωματίου.

τ.