Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Πόλη από χαρτί αλά Δου-νου-Τού.

Ένα καλό που μπορεί να έχει φέρει το thoo-noo-too είναι να τσιγκλήσουμε λίγο περισσότερο τη φαντασία μας και να μας κάνει να αναζητήσουμε, να αυτοσχεδιάσουμε, να προσπαθήσουμε και στο τέλος να δημιουργήσουμε!

Ο φίλος Joel με το καταπληκτικό του blog παρουσιάζει τρομερές ιδέες για κατασκευές. Πραγματική πηγή έμπνευσης!


Μια από τις αγαπημένες μου προτάσεις είναι η χάρτινη πόλη.

η χάρτινη πόλη του Joel   http://madebyjoel.blogspot.com/

















Τρομερή ιδέα για μια μέρα που θα πρέπει να κλειδαμπαρωθείτε μέσα με A/C αν ξαναχτυπήσει ο καύσωνας, ή αν ξεκινήσουν (αμήν και πότε) οι βροχές.

  http://madebyjoel.blogspot.com/



















Αν θέλετε να φτιάξετε και εσείς τη δική σας πόλη, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε τα σχέδια του Joel από εδώ και εδώ και εδώ.

Σε ευχαριστούμε Joel! 

 

3 σχόλια:

natalia_mom είπε...

φιλε babaka , αν και δεν ειμαι αντρας, ειμαι φανατικη θαυμαστρια σου. Σε βρηκα καθως εψαχνα να προτεινω ιδεες στο δικο μας μπαμπακα οταν ακομα ηταν...μελλων μπαμπας. Αν και εμας το πιτσιρικι μας ακομη υπαγεται στην κατηγορια "αγκου-κοιμαμαι-γελαω-τρωω-ξανακοιμαμαι" και θα αργησουμε να εφαρμοσουμε τις προτασεις σου, εντουτοις, ειναι πολυ ωραιο να βλεπω μπαμπαδες να ασχολουνται τοσο με τα καμαρια τους!

μπαμπάκα; είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ Ναταλία για τα καλά σου λόγια. Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις διάφορα με το μωράκι, κι ας σου φαίνονται πιο "αντβάνς". Δεν μπορείς να φανταστείς τι κρατάνε στον "σκληρό" και τα επαναφέρουν μόλις κάνουν απντέητ το λογισμικό τους!
ΥΓ. Ωραία η φάση "αγκου-κοιμαμαι-γελαω-τρωω-ξανακοιμαμαι"...

haritini είπε...

πάρα πολύ όμορφη αυτή η πόλη!