Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Text or Twit me baby!

Κι όμως, έγινε κι αυτό! 
Γκατζετική ζώνη για την έγκυο μανούλα του-μπι, την οποία φοράει επάνω από την κοιλιά και κάθε φορά που κλωτσάει το μωρό, ειδικός σένσορας "το πιάνει" και στέλνει (μέσω υπολογιστή) μήνυμα στο iphone του μπαμπά ή στο twitter

kickbee εφαρμογή

kickbee καταγράφει κλοτσιές!

Το προϊόν αυτό λέγεται kickbee και είναι μια πατέντα του Corey Menscher, μπαμπά-εφευρέτη.

Δε λέω, έξυπνο ως σύλληψη, αλλά μήπως είναι και λίγο παρατραβηγμένο; Ο.Κ, θα λάβω ένα, δύο, δέκα μηνύματα, μετά τα spam θα έρχονται σαν κλοτσιές (ή το αντίθετο;;)και στο τέλος το παιδί μου θα με εκνευρίζει πριν καλά καλά το γνωρίσω...

Κινητό λαμβάνει κλοτσιές

Και το κυριότερο...φίλε Corey...η ζώνη πώς μεταδίδει την πληροφορία στον υπολογιστή; Ασύρματα; Εδώ είναι που με έχασες ως πελάτη για τα καλά!


Άσε, εγώ τουλάχιστον θα παραμείνω παραδοσιακός, λάτρης του χειροποίητου και του χειροπιαστού κι ας χάσω και μερικές κλοτσιές! Από εκεί και πέρα, μεγάλα παιδιά είμαστε...2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγώ έχω μια άλλη ιδέα...θέλει ο φίλος μας ο Corey όση ώρα σκέφτεται και υλοποιεί τέτοιες ιδέες να φορέσει μια αντίστοιχη ζώνη και κάθε φορά που η γυναίκα του πηγαίνει με άλλον να του στέλνει μηνύματα μέσω υπολογιστή ή στο iphone ή στο twitter?
Δεν λέω πρωτότυπη ιδέα αλλά δεν είναι λίγο τραβηγμένη?
Τ.

Olivia Gavrili είπε...

Πάει το χάσαμε εντελώς! Χαχαχαχαχαχαχα!!!