Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Πλάθω κουλουράκια...

...και ότι άλλο κατεβάσει με Play Doh. Μπάι φαρ καλύτερα από τις δικές μας πλαστελίνες...
Μου αρέσουν τα χρώματα, τα αρώματα, η ζυμαρέ υφή, η φυλική σύστασή τους και ότι μπορείς να κάνεις ότι σου κατέβει και να εξακολουθεί να ξετρελαίνει το παιδί σου. Άρα δε χρειάζεται και να έχεις τελειώσει καλών τεχνών για να τολμήσεις να δημιουργήσεις.

Με τον γιο μου κάνουμε υλικά τα οποία μεταφέρουν - κουβαλάνε μπουλντόζες και φορτηγά, αλλά και διάφορα άλλα μεταφορικά μέσα όπως βάρκες, αεροπλάνα, τρακτέρ...μεγάλα να είναι και να κάνουν θόρυβο!

ποιός λέει ότι η "οικοδομή δε δουλεύει";

Και όταν ο μπαμπάς είναι βαρετός, παίζουν μαζί του οι φίλοι του, τα μεγαλύτερα παιδιά της  γειτονιάς. Μαζεύονται όλα επάνω από ένα τραπέζι και δημιουργούν. Από φαγητά μέχρι...κινητά!


Δεν είναι τυχαίο αυτό το προϊόν! Πρόσφατη διαφήμιση της SONY για τις τηλεοράσεις BRAVIA ήταν βασισμένη σε animation με play doh. Εκεί να δεις δημιουργικότητα και έμπνευση.



Επίσης βρίσκω πολύ κουλ μπαμπάδες και μαμάδες κανένα βράδυ σε εστιατόριο, ή και το πρωί στο γραφείο με υπολείμματα play doh στις σόλες των παπουτσιών τους! Σημάδι ότι χαίρονται τα παιδάκια τους (ή απλά ότι παίζουν και μόνοι τους στη ζούλα καμιά φορά!)

Αθάνατο "πλάθω κουλουράκια"...


Δεν υπάρχουν σχόλια: