Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Νερό απάνω

Ή σε μια λιγότερο περιφραστική έως και ινδιάνικη μετάφραση, βροχή!
Ακούω τη βροχή όλο το βράδυ και χαίρομαι γιατί το είχε ανάγκη λίγο ο τόπος να ξεδιψάσει και να καθαρίσει. Και έχει ρίξει μπόλικο πράγμα...

Επειδή όμως είναι Σάββατο και δε μας πάει να καθίσουμε (ακόμα μια μέρα) μέσα, μπορούμε να ρίξουμε λίγο Βρετανικό ταμπεραμέντο στο μπριόζο Ελληνικό και να πάρουμε τους δρόμους, έστω και με βροχή.

(<daydream break> Λονδινάκι τώρα, μια πρωινή βολτούλα με το "ντριζλ" να σε μουλιάζει ως το κόκαλο και να χώνεσαι από καφέ σε μαγαζί, θα τα 'δινα όλα)

Πίσω στο γιουνανιστάν, έλεγα ότι μου τη σπάει που κωλώνουμε με το πρώτο βροχάκι και κλεινόμαστε σπίτι. Που οδηγούμε στη Συγγρού και στην εθνική με 40 μη τυχόν και μας φύγει το αυτοκίνητο κάτω από τα πετάλια μας. Που βουλώνει το σύμπαν και πρέπει να κουβαλάς μπρατσάκια, κουλούρες και κανένα ζόντιακ μαζί σου. Στη χειρότερη να φοράς γαλότσες.

Και επειδή η "ταλαιπωρία" της βροχής θέλει καλοπέραση και στυλ, και επειδή όπως σε όλα (ακόμα περισσότερο στα παιδιά), πρέπει να το "πουλάς" το πράγμα για να πείσει, έχω το καταναλωτικό όργιο της ημέρας, που όμως αυτή τη φορά αξίζει τον κόπο και τα χρήματα!

Νιτσεράδες, γαλότσες, ομπρέλες για τα παιδιά χωρίς PVC από την Hatley!
Υπάρχουν σχέδια για αγόρια και κορίτσια....



Creepy Bugs Boys' Raincoat
Farmer Jack Boys' Raincoat




















Watermelons Girls' Raincoat

Desert Horses Girls' Raincoat

Το ατρόμητο απαρέλ μπορεί να συμπληρώσουν γαλότσες και ομπρέλες...
Rescue Animals Kids' Rain Boots
Desert Horses Kids' Umbrella


Α, το μαγαζί τούτο, έχει και πολύ μουράτα τισερτάκια για τους μπαμπάδες. Μια ευχάριστη αλλαγή από τα μπλουζάκια - κινητή διαφήμιση μέγκα μπράντς (έχω πράν(d)a, γκού(τζ)ι, και καβαλάρη με ματσούκ').

Λοιπόν, το Φθινόπωρο (σαν να) έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ, να το προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή! (και όπως λέει και ένας φίλος, δεινός ιστιοπλόος, "ο βρεμμένος τη βροχή δε τη φοβάται").























1 σχόλιο:

ChristinaD είπε...

σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω της μικρής αδιάφροχο...τέλεια είναι.